REINNOIREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INDUSTRIALA

PROTECTIA ASUPRA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INDUSTRIALA ESTE LIMITATA IN TIMP

 

reinoiri-pi-servicii

Marcile sunt valabile pentru o perioada de 10 ani urmand ca in vederea pastrarii drepturilor exclusive asupra marcii sa solicitati reinnoirea acesteia pentru o noua perioada succesiva de 10 ani. Dreptul la reinnoire este nelimitat.

Brevetele sunt valabile pentru o perioada maxima de 20 de ani. In vederea mentinerii in vigoarea a brevetului titularul acestuia trebuie sa plateasca anual o taxa de mentinere in vigoare.

Desenele si modelele industriale sunt valabile pentru o perioada de 10 ani. Dreptul asupra desenului sau modelului industrial poate fi reinnoit succesiv pentru trei perioade a cate 5 ani, rezultand o perioada maxima de valabilitate de 25 de ani.

Administrarea portofoliului de proprietate industriala a unei firme (marci, brevete, desene industriale) presupune o buna cunoastere si gestionare a costurilor si a evenimentelor care pot genera costuri.

O buna administrare a portofoliului de marci, brevete si desene industriale presupune achitarea in interiorul termenelor legale a tuturor taxelor de reinnoire si mentinere in vigoare.

Companiile ce detin numeroase titluri de protectie, dar si companiile mai mici care nu sunt familiarizate cu prevederile legale in materie de mentinere in vigoare, pot intalni probleme serioase in conservarea drepturilor de proprietate industriala, putand ajunge chiar sa piarda aceste drepturi deoarece reinnoirea nu s-a efectuat la timp sau cu respectarea legii.
Va oferim servicii de conservare si administrare a portofoliului de proprietate industriala ce includ:

  • URMARIREA TERMENELOR LEGALE SI TRIMITEREA DE ATENTIONARI
  • EFECTUAREA PLATILOR
  • OBTINEREA CERTIFICATELOR DE REINNOIRE A TITLURILOR DE PROTECTIE
  • EVENTUALE ACTUALIZARI DE NUME, ADRESA, TITULAR CE INTERVIN DE-A LUNGUL TIMPULUI IN CICLUL DE VIATA AL FIRMELOR

In functie de marimea portofoliului de drepturi de administrat oferim pachete personalizate si adaptate specificului fiecarui client in parte.

AVANTAJELE

COLABORARII CU FIRMA NOASTRA

26 AniProprietate Industriala
Expertiza Incredere

CALITATE INALTA

Vezi mai mult
Pret Competitiv Servicii Complete

Servicii Personalizate - Promptitudine

Vezi mai mult
2000 + Clienti

MULTUMITI

Vezi mai mult