MARCA ESTE ESENTIALA PENTRU SUCCESUL AFACERII DVS

VA OFERIM ASISTENTA SI REPREZENTARE IN VEDEREA INREGISTRARII UNEI MARCI IN ROMANIA SI ORICE TARA DIN LUME

marci-industriale-serviciiMarcile inregistrate adauga valoare afacerii dumneavoastra, va propulseaza produsele sau serviciile si reprezinta un real avantaj fata de concurenta.

Inregistrarea marcii protejeaza investitiile dumneavoastra, va asigura exclusivitate pe piata si poate reprezenta o investitie in sine, daca se iau in considerare posibilitatile de cesionare sau licentiere.

Va oferim servicii complete in vederea obtinerii unei marci inregistrate national la OSIM si in fata EUIPO pentru a obtine protectie la nivelul intregii Uniuni Europene. In functie de interesele dumneavoastra, va oferim solutii, strategii si recomandari in vederea protejarii marcii in tarile sau regiunile din lume care prezinta interes pentru afacerea dumneavoastra.

In vederea inregistrarii unei marci va oferim servicii de specialitate avand ca obiect:

 • Alegerea unui semn ce poate constitui o marca inregistrabila
 • Efectuarea de cercetari de disponibilitate
 • Gruparea produselor sau a serviciilor in clasele aferente
 • Pregatirea si depunerea cererii de marca
 • Monitorizarea cererii de marca de la depunere pana la obtinerea certificatului de inregistrare
 • Apararea cererii de marca in situatia interventiei unor refuzuri emise de Oficiu sau in fata opozitiilor depuse de terti
 • Obtinerea certificatului de inregistrare al marcii

In situatia in care detineti deja o marca inregistrata puteti apela la serviciile noastre in vederea protejarii drepturilor exclusive asupra marcii prin depunerea de opozitii, emiterea de notificari, intentarea unor actiuni in contrafacere.

Va putem asista de asemenea la administrarea portofoliului de marci inregistrate prin depunerea de reinnoiri si actualizarea titlurilor de protectie: cesiuni, licente, schimbari de nume sau adresa.


MARCI NATIONALE

MARCA INREGISTRATA OFERA TITULARULUI SAU UN DREPT EXCLUSIV DE EXPLOATARE A ACESTEIA

Dreptul asupra unei marci se obtine prin inregistrarea acesteia la autoritatea competenta reprezentata in Romania de OSIM – Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Detinerea unei marci inregistrate ofera titularului sau un drept exclusiv de exploatare a acesteia pentru produsele/serviciile protejate pe intreg teritoriul Romaniei pentru o perioada de 10 ani. Protectia poate fi reinnoita nelimitat pentru perioade succesive de 10 ani.

Rolul nostru este de a facilita obtinerea inregistrarii unei marci prin oferirea de servicii de specialitate in ceea ce priveste:

 • ALEGEREA UNUI SEMN CE POATE CONSTITUI O MARCA INREGISTRABILA
 • GRUPAREA PRODUSELOR SAU A SERVICIILOR DUMNEAVOASTRA IN CLASELE AFERENTE
 • DEPUNEREA CERERII DE MARCA SPRE INREGISTRARE LA OSIM
 • MONITORIZAREA CERERII DE MARCA DE LA DEPUNERE PANA LA OBTINEREA CERTIFICATULUI DE INREGISTRARE
 • APARAREA CERERII DE MARCA IN SITUATIA INTERVENTIEI UNOR REFUZURI EMISE DE OSIM SAU IN FATA OPOZITIILOR DEPUSE DE TERTI
 • OBTINEREA CERTIFICATULUI DE INREGISTRARE AL MARCII
 • IN SITUATIA IN CARE DETINETI DEJA O MARCA INREGISTRATA PUTETI APELA LA SERVICIILE NOASTRE IN VEDEREA PROTEJARII DREPTURILOR EXCLUSIVE ASUPRA MARCII PRIN DEPUNEREA DE OPOZITII, EMITEREA DE NOTIFICARI, INTENTAREA UNOR ACTIUNI IN CONTRAFACERE
 • VA PUTEM ASISTA DE ASEMENEA LA ADMINISTRAREA PORTOFOLIULUI DE MARCI INREGISTRATE PRIN DEPUNEREA DE REINNOIRI SI ACTUALIZAREA TITLURILOR DE PROTECTIE: CESIUNI, LICENTE, SCHIMBARI DE NUME SAU ADRESA

O marca poate fi formata din orice semn susceptibil de reprezentare grafica, mai exact: cuvinte, inclusiv nume de persoane, desene, litere, cifre, forme tridimensionale, culori, combinatii de culori, holograme, semnale sonore sau orice combinatie a acestor elemente, care permite identificarea produselor sau serviciilor unei intreprinderi in raport cu cele ale concurentilor acesteia.

Inregistrarea marcilor se face pentru categorii de produse sau servicii grupate la nivel international in 45 de clase


MARCA EUROPEANA

CONSILIERII NOSTRI SUNT ACREDITATI SA VA REPREZINTE INTERESELE IN FATA OFICIULUI UNIUNII EUROPENE PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA (EUIPO)

Pentru societatile care isi desfasoara activitatea la nivelul mai multor state membre ale Uniunii Europene si nu numai, Marca Europeana reprezinta un instrument sigur, eficient si ieftin comparativ cu protectia extinsa pe care o ofera.

Marca Europeana confera un drept exclusiv printr-o singura inregistrare la nivelul tuturor celor 28 de state care alcatuiesc Uniunea Europeana.

De asemenea, o marca a Uniunii Europene se extinde automat in noile state membre ale Uniunii Europene in cazul aderarilor viitoare.

Conditiile de inregistrare sunt identice cu cele pentru inregistrarea unei marci nationale.
Pentru mai multe informatii despre inregistrarea marcilor Uniunii Europene vizitati pagina dedicata din cadrul site-ului: Marca Europeana


PROTECTIE INTERNATIONALA

VA OFERIM ASISTENTA SI REPREZENTARE IN VEDEREA INREGISTRARII UNEI MARCI IN ORICE TARA DIN LUME

Marcile ofera o protectie teritoriala, limitata in general la teritoriul unui stat.

In functie de interesele dumneavoastra noi va analizam cazul si va oferim sau recomandam solutii si strategii in vederea inregistrarii marcilor dumneavoastra in tarile sau regiunile din lume care prezinta interes pentru afacerea dumneavoastra.

Avand colaboratori de incredere in toata lumea, putem sa va oferim asistenta si reprezentare in orice tara din lume, in cele mai eficiente conditii.


LITIGII

PROTECTIA, CONSERVAREA SI IMPUNEREA DREPTURILOR EXCLUSIVE

Protectia, conservarea si impunerea drepturilor exclusive obtinute prin inregistrarea marcii depinde in intregime de initiativa titularului.

Suntem abilitati sa va reprezentam in vederea:

 • DEPUNERII DE ACTIUNI IN DECADEREA SAU ANULAREA UNEI MARCI
 • DEPUNEREA DE ACTIUNI IN CONTRAFACERE SI CONCURENTA NELOIALA
 • TRANSMITEREA DE NOTIFICARI SI SOMATII
 • INCHEIEREA DE TRANZACTII

 

AVANTAJELE

COLABORARII CU FIRMA NOASTRA

26 AniProprietate Industriala
Expertiza Incredere

CALITATE INALTA

Vezi mai mult
Pret Competitiv Servicii Complete

Servicii Personalizate - Promptitudine

Vezi mai mult
2000 + Clienti

MULTUMITI

Vezi mai mult