TOMA ROXANA


CONSILIER JURIDIC; CONSILIER DE MARCI STAGIAR

Informatii de contact tel: +40 212 300 990; fax: +40 212 302 311; rtoma@enpora.com Download vcard >

Roxana Toma s-a alaturat echipei noastre la inceputul anului 2013 în calitate de Consilier Juridic. În decursul timpului, Roxana, a ajuns să fie unul dintre cei mai eficienți angajați ai noștrii, remarcându-se prin prisma meticulozității de care a dat dovadă, spiritului analitic și responsabilitatii in indeplinirea sarcinilor. Printre punctele sale forte putem identifica seriozitatea pe care a acordat-o soluționării sarcinilor primite, nivelul ridicat de cunoștințe dobândit în acest domeniu dar și orientarea remarcabilă către nevoile specifice ale fiecarui client in parte. În cei peste trei ani de experiență pe care Roxana i-a acumulat în cadrul firmei noastre aceasta a colaborat și reprezentat atât clienți din România cât și din afara granițelor țării, reacțiile pozitive neîntârziind să apară. De asemenea pe parcursul activității sale, Domnișora Toma a oferit consiliere în variate domenii de activitate: servicii de retail – Roxana depune frecvent marci pentru unul dintre cei mai mari retailer din Romania, producerea și comercializarea de vopseluri – unul dintre cei mai mari jucatori din domeniu este consiliat frecvent de catre Roxana, productia jucăriilor – Roxana este responsabila cu protectia marcilor unuia dintre marii producatori de jucarii, in numele caruia a depus numeroase opozitii si contestatii. De asemenea Roxana a reprezentat in diverse proceduri companii din domeniul cosmeticelor si renumiti designeri de moda.

Arii de expertiza – Pregatirea si depunerea cererilor de marca, depunerea de raspunsuri impotriva refuzurilor emise de OSIM in procedura de inregistrare a marcilor, depunerea de opozitii si de aparari impotriva opozitiilor, depunerea de contestatii la OSIM, pregatirea si depunerea cererilor de reinnoire, administrare de portofoliu.

Pregatire profesionala

Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, Bucuresti
Universitatea Titu Maiorescu, Drept civil si Drept procesual civil aprofundat – Master, Bucuresti
Curs de specializare in domeniul Proprietatii Industriale – Marci si Indicatii geografice, OSIM, Bucuresti

Limbi straine

Engleza, Franceza

Asociatii profesionale

Colegiul Consilierilor Juridici
Asociatia Internationala de Marci (INTA)

ALTI MEMBRI

AI ECHIPEI ENPORA

TARCHILA NICOLETA
PARTENER, MANAGER EXECUTIV

CONSILIER JURIDIC; CONSILIER MARCI; CONSILIER BREVETE; CONSILIER EUROPEAN DE MARCI

Nicoleta este Partener si Manager Executiv in cadrul firmei noastre. In ultimii 5 ani Nicoleta a preluat ...

Vezi mai mult >
GRUIA AMELIA

INGINER CHIMIST; CONSILIER DE BREVETE

De mai bine de 7 ani ne bazam pe experienta Dnei. Gruia in consilierea clientilor nostri ce doresc protectia nationala si internationala a inventiilor lor. Dna. Gruia a avut o cariera fructuoasa ...

Vezi mai mult >