Enpora

AGENTIE DE PROPRIETATE INDUSTRIALA

Enpora este o agentie de Proprietate Industriala ce ofera o gama completa de servicii specializate in domeniul inregistrarii si protectiei Marcilor, a Brevetelor de Inventie si a Desenelor Industriale in Romania, la nivelul Uniunii Europene si la nivel mondial.

ENPORA A FOST INFIINTATA ACUM MAI BINE DE 25 DE ANI SI ESTE PRIMA AGENTIE DE PROPRIETATE INDUSTRIALA PRIVATA DIN ROMANIA.

Misiunea noastra este de a oferi servicii complete pentru inregistrarea si administrarea drepturilor de proprietate industriala la nivel mondial. Avem ca obiectiv oferirea de servicii de cea mai inalta calitate la un pret corect. Dorim sa ne ajutam clientii in vederea protejarii cu succes a marcilor, brevetelor si a desenelor industriale si sa-i asistam in cresterea valorii acestora.

Suntem calificati pentru a va reprezenta in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), a Oficiului European de Proprietate Intelectuala – Inregistrare marci si desene Europene (EUIPO), a Oficiului European de Brevete (OEB) si a Organizatiei Mondiale de Proprietate Intelectuala (OMPI).

Expertii nostri sunt consilieri romani si europeni de marci, brevete si desene industriale acreditati, avand pregatire juridica si tehnica de specialitate.

OFERIM SERVICII SPECIALIZATE IN TOATE DOMENIILE PROTECTIEI PROPRIETATII INDUSTRIALE

Va oferim o experienta profesionala de mai mult de 25 de ani pe piata din Romania si la nivel international precum si o munca de echipa eficienta si o executie prompta a comenzilor dvs.

  • Inregistrare Marci: Marci Nationale, Marci Europene – ce asigura protectie in toate cele 28 de tari ale Uniunii Europene, Marci Inregistrate in orice tara din lume
  • Servicii de monitorizare a Marcilor inregistrate
  • Asistenta in vederea acordarii de Brevete de Inventie Nationale sau Brevete Europene
  • Inregistrare Desene si Modele industriale
  • Administrarea portofoliului de Marci, Brevete si Desene Industriale prin inregistrarea de reinnoiri si actualizarea titlurilor de protectie
  • Reprezentare de specialitate in fata OSIM si a instantelor judecatoresti in vederea solutionarii conflictelor ce au ca obiect drepturile de proprietate industriala
  • Inregistrarea de Nume de Domenii si Litigii ce au ca obiect Numele de Domenii