Expertii nostri

Firma noastra a fost fondata in anul 1990 si este prima Agentie de Proprietate Industriala cu capital privat din Romania.

Enpora ofera o gama larga de servicii specializate in domeniul Inregistrarii si Protectiei Marcilor, Brevetelor de Inventie si a Desenelor Industriale in Romania, la nivelul Uniunii Europene si la nivel Mondial.

Punctul nostru forte sunt expertii nostri acreditati atat in Romania cat si la nivelul Uniunii Europene. Suntem consilieri de Marci, Brevete si Desene si Modele Industriale avand ca specialitate primara Ingineria si Dreptul. De asemenea, colaboram cu specialisti care acopera o arie larga de domenii tehnice.

Expertii nostri sunt recunoscuti si apreciati international datorita expertizei si profesionalismului cu care au gestionat inregistrarea unui numar impresionant de marci a unor companii de prestigiu, a numeroase Brevete de Inventie care aduc un aport considerabil in industrie sau a unor Litigii dificile castigate.

Suntem membri a numeroase organizatii profesionale internationale de specialitate, si anume: Asociatia Internationala de Marci (INTA), Asociatia Internationala pentru Protectia Proprietatii Intelectuale (AIPPI), Federatia Internationala a Consilierilor de Proprietate Intelectuala (FICPI), Asociatia Europeana a Comunitatilor Europene (ECTA), Asociatia consilierilor europeni de marci (MARQUES), avand astfel posibilitatea de a fi in contact permanent cu ultimele noutati si informatii din domeniul Proprietatii Industriale.

Membrii

Echipei noastre

VIRGINIA-DAISY POP
PARTENER SENIOR, FONDATOR AL FIRMEI

INGINER CHIMIST; CONSILIER BREVETE ; CONSILIER MARCI; CONSILIER EUROPEAN DE BREVETE ; CONSILIER EUROPEAN DE MARCI

Acum peste 25 de ani, doamna Pop ...

Vezi mai mult >
CALIN-RADU POP
PARTENER SENIOR, MANAGER GENERAL

INGINER ELECTRONIST; CONSILIER BREVETE; CONSILIER MARCI; CONSILIER EUROPEAN DE BREVETE; CONSILIER EUROPEAN DE MARCI

CALIN are o experienta extinsa in domeniul Proprietatii Industriale datorata unei ...

Vezi mai mult >
ANGHELESCU NICOLETA
PARTENER, MANAGER EXECUTIV

CONSILIER JURIDIC; CONSILIER MARCI; CONSILIER BREVETE; CONSILIER EUROPEAN DE MARCI

Nicoleta este Partener si Manager Executiv in cadrul firmei noastre. In ultimii 5 ani Nicoleta a preluat ...

Vezi mai mult >
GRUIA AMELIA

INGINER CHIMIST; CONSILIER DE BREVETE

De mai bine de 7 ani ne bazam pe experienta Dnei. Gruia in consilierea clientilor nostri ce doresc protectia nationala si internationala a inventiilor lor. Dna. Gruia a avut o cariera fructuoasa ...

Vezi mai mult >
POPESCU BIANU ANCA-LILIANA

INGINER; CONSILIER DE MARCI; CONSILIER EUROPEAN DE MARCI

Dna. Bianu are mai mult de 35 de ani de experienta in domeniul protectiei drepturilor de proprietate industriala. Cariera impresionanta pe care a construit-o in acest domeniu se bazeaza pe o ...

Vezi mai mult >
OANA ȚAMBREA

CONSILIER JURIDIC; CONSILIER MARCI; CONSILIER EUROPEAN DE MARCI

Vezi mai mult >
CĂLIN MIHAELA

PARALEGAL ȘI ADMINISTRAȚIE

Vezi mai mult >